SREBRna NA SP-u

Pejčić prva od naših sportaša izborila Olimpijske igre u Riju

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pejčić prva od naših sportaša izborila Olimpijske igre u Riju
14.09.2014.
u 10:33
U finalu je Snježana gađala odlično, nizali su se centri, uz poneku devetku i samo jednu osmicu, što je kraju bilo dovoljno za srebrno odličje.
Pogledaj originalni članak

Snježana Pejčić prva je hrvatska sportašica koja je izborila nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine. Naime, Riječanka je na Svjetskom prvenstvu u španjolskoj Granadi osvojila srebrnu medalju u gađanju MK puškom 3x20 metaka.

U finalu je Snježana gađala odlično, nizali su se centri, uz poneku devetku i samo jednu osmicu, što je kraju bilo dovoljno za srebrno odličje. Uz olimpijsku broncu iz 2008. godine, Snježani je ovo druga najznačajnija medalja u karijeri. Ima i naslov europske prvakinje u gađanju zračnom puškom.

Zanimljivo je da je Snježana bila i prva hrvatska sportašica koja je izborila nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Snježani će ovo biti treće Olimpijske igre. U Pekingu je bila brončana, a u Londonu četvrta u gađanju MK puškom 3x20 metaka.

>> Pejčić pobjedom u Sydneyu prva osigurala OI 2012.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.