LEGENDA UVJERENA

Pele: Messi neće obilježiti Svjetsko prvenstvo

Foto: AFP
Pele: Messi neće obilježiti Svjetsko prvenstvo
25.03.2010.
u 09:42
Pele, brazilska legenda svjetskoga nogometa, ne smatra da će Argentinac Lionel Messi, čija je forma u posljednje vrijeme za Barcelonu briljantna, obilježiti Svjetsko prvenstvo.
Pogledaj originalni članak

Više pritom napadač s najviše pogodaka u povijesti nogometa očekuje od Portugalca Cristiana Ronalda, kao i od svog sunarodnjaka Robinha.

Mnogo se posljednjih dana priča o tome da će Messi, osvoji li s argentinskom nogometnom reprezentacijom Mundijal, i službeno postati najbolji argentinski, a možda i svjetski nogometaš svih vremena. Prestići će, tvrdi se, na ljestvici najboljih svog aktualnog izbornika Diega Maradonu, no Pele, kojeg se također smatra možda i najboljim svih vremena, ne misli da će to biti slučaj.

- Ne možemo reći da će Messi biti igrač koji će obilježiti SP. On je sjajan nogometaš, koji iznimno dobro igra za Barcelonu, ali u dresu reprezentacije on igre na toj razini ne pokazuje. Cristiano je, s druge strane, vrhunski igrač, a Robinhova forma u rastu. Njih dvojicu vidim kao igrače koji bi mogli obilježiti turnir u Južnoafričkoj Republici - veli Pele koji je oko prognoze mogućeg pobjednika tek rekao:

- Argentina nije dobra u ovome trenutku, no ima naviku igranja na velikim natjecanjima. Englezi, pak, dolaze s jakom momčadi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maxxxx
10:23 25.03.2010.

a Ronaldo kao igra dobro za Portugal :) stara je nogometna kletva: Dao Bog da te Pele proglasi za favorita