Svađa na terenu

Pepe: Uvijek se uplašiš kad me vidiš! Messi: Uvijek ti zabijem gol!

Foto: Screenshot
Pepe: Uvijek se uplašiš kad me vidiš! Messi: Uvijek ti zabijem gol!
25.03.2014.
u 18:18
"O čemu ti pričaš? Pa svaki put kad me čuvaš ti zabijem gol. Ali, za utjehu ti ostaje činjenica da se barem svaki put vidiš na fotografiji"
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi i Pepe već godinama vode velike bitke na travnjaku, a tako je bilo i ove nedjelju u spektakularnom El Clasicu. U jednom trenutku utakmice spomenuti dvojac upustio se u raspravu, a oni koji su se detaljnije upustili u analizu njihova razgovora, otkrili su i detalje.

"Svaki put kad me vidiš se usereš", rekao je Pepe Messiju, a Argentinac mu je odgovorio:

"O čemu ti pričaš? Pa svaki put kad me čuvaš ti zabijem gol. Ali, za utjehu ti ostaje činjenica da se barem svaki put vidiš na fotografiji".

Inače, Messi je bio apsolutni pobjednik ovog dvoboja. Osim što je njegov klub pobijedio 4:3, Messi je postigao hat-trick i bio junak utakmice.

>>Busquets nagazio Pepeu na glavu, sudac nije vidio

>>Messi postigao hat-trick, Barcelona u Madridu pobijedila 4:3!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
19:43 25.03.2014.

i Lukica je čarobnjak, igra a nitko ga nevidi