Legenda Trnskog

Pepsi Božić: Zagreb pere lovu

Foto: 'igor kralj'
Pepsi Božić: Zagreb pere lovu
15.04.2012.
u 08:32
Šarića svjesno uništavaju, samo zato što nije
 htio potpisati za agenciju s kojom su povezani!, tvrdi Božić
Pogledaj originalni članak

Boško Božić Pepsi (60) nakon dugo vremena odlučio je progovoriti o KK Zagrebu, klubu koji je osnovao, a danas gleda kako propada. Dočekao nas je u svom uredu u Gundulićevoj, gdje stoluje kao predsjednik Udruge hrvatskih košarkaških trenera.

– Više nema smisla šutjeti, možda je već i prekasno. Kemoterapija je završena, pitanje je što će biti s tim klubom – započeo je Pepsi.

Poznat je da nema dlake na jeziku...

– Po funkciji je prvi i odgovorni predsjednik kluba, no njemu bi bilo pametnije da šuti jer obično sam sebe demantira kao u slučaju Šarić, trener... Mislim da je riječ o vrlo perfidnim dilovima, a da je glavni egzekutor sportski direktor Hrvoje Ciketić, anonimus u košarkaškim vodama koji i dalje ostaje na funkciji. On je glavno zlo kluba, uništava ga! Ne znam tko ga čuva, jedino netko tko je s njim u sprezi.

O kakvim je "dealovima" riječ? Sablaznut činjenicom da je kroz Trnsko u pet godina prošlo 57 igrača, Pepsi to ovako objašnjava:

– Pa KK Zagreb ove sezone ima više igrača od Dinama! Veliki promet igrača omogućuje nekima da na tome zarađuju. Igraču treba kupiti povratnu avionsku kartu, smještaj i proviziju njegovoj agenciji i tu se lova okreće. Kroz veliko dovođenje igrača pere se lova. Drugi je način ako igrač stoji 100 nečega, druga strane kaže neka stoji 120, a mi ćemo napisati da je 180 i razliku podijeliti.

I za slučaj Šarić Pepsi ima teoriju:

– Svjesno ga pokušavaju uništiti, samo iz jednog razloga jer nije htio potpisati za agenciju s kojom su povezani! Srećom, on je previše medijski eksponiran da bi ga mogli gurnuti u stranu.

>>Cijeli intervju pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JO
jožek2
09:08 15.04.2012.

ništa novoga, pa tko je predsjednik KK Zagreb?

ZE
.zeitgeist.
10:13 15.04.2012.

Na čelu grada su imaigranti, sve gradske ustanove, uključujući i sportske vode imigranti. Pa tko se onda čudi?

TO
tomokaro
13:39 15.04.2012.

A tko je pa ovaj, da nije to Čičak ?