NOVI UDARAC

Per Mertesacker se oprašta od njemačke reprezentacije

Per Mertesacker se oprašta od njemačke reprezentacije
15.08.2014.
u 22:17
- Prvenstveno se ovdje radi o meni. Htio sam nakon deset godina sam odlučiti kada je vrijeme za zatvaranje poglavlja - rekao je Mertesacker.
Pogledaj originalni članak

Branič engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Per Mertesacker (29) objavio je daviše neće igrati za njemačku reprezentaciju! To je već treći oproštaj, prije su uslijedili onaj neočekivani kapetana Philipa Lahma i očekivani Miroslava Klosea.

Mertesacker ima svega 29 godina, ali deset godina iskustva igranja za A vrstu i 104 nastupa iza sebe. No svejedno je začuđujuće da više nema motiva igrati za Njemačku.

- Prvenstveno se ovdje radi o meni. Htio sam nakon deset godina sam odlučiti kada je vrijeme za zatvaranje poglavlja. Osvajanje Svjetskog prvenstva bilo je sjajno, a sad želim osvajati trofeje i s Arsenalom - izjavio je Mertesacker.

>> Philipp Lahm se odlučio oprostiti od njemačke reprezentacije!

>> Klose se oprostio od njemačke reprezentacije

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.