Objasnio transfere

Perez: Ancelotti je rekao da nam Falcao ne treba

Foto: Reuters (Ilustracija)
Perez: Ancelotti je rekao da nam Falcao ne treba
05.09.2014.
u 18:49
– Što se tiče prodaje Angela di Marije, odluka je billa isključivo njegova. Imao je neke zahtjeve koje mi jednostavno nismo mogli ispuniti
Pogledaj originalni članak

Predsjednika Reala Florentino Perez nedavno je glavna zvijezda kluba Cristian Ronaldo prozvao da je loše poslovao ovog ljeta te da nije smio prodati Angela di Mariju i Xabija Alonsa. No, čelni čovjek ima opravdanja.

– Što se tiče prodaje Angela di Marije, odluka je bila isključivo njegova. Imao je neke zahtjeve koje mi jednostavno nismo mogli ispuniti. On je imao najveću plaću u klubu, osim od Ronalda, ali on je ipak najbolji na svijetu. Mi smo Di Mariju voljeli, divili mu se, ali on je odlučio otići – rekao je Perez i osvrnuo se na Xabija Alonsa.

– S njim imamo fantastičan odnos, a tražio je dopuštenje da ode iz kluba i mi smo mu izašli u susret. Uz to, Kroos i Illarramendi ga mogu zamijeniti.

A pričalo se ovog ljeta da će Falcao stići u Madrid, no otišao je u Manchester.

– On je svjetska klasa, već prije smo ga pokušali dovesti, ali trener je rekao da nam on ne treba pa smo odustali – zaključio je.

>>Di Maria: Ronaldo je jedini razlog što nisam ranije otišao iz Reala

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.