FINALE LIGE PRVAKA

Perez: Barcelona će se u Madridu osjećati kao kod kuće

Foto: Reuters
Perez: Barcelona će se u Madridu osjećati kao kod kuće
16.04.2010.
u 19:18
Predsjednik sportskog društva Real Florentino Perez kaže da će domaćinstvo finalne utakmice nogometne Lige prvaka biti ''golema čast'', bez obzira na to što u njoj neće igrati njegov klub.
Pogledaj originalni članak

Za razliku od Reala, koji je u osmini finala eliminirao francuski Lyon, na stadionu Santiago Bernabeuu bi 22. lipnja, kada je na rasporedu finalna utakmica, mogla zaigrati Barcelona, kojoj bi to bio drugi uzastopni finale. Prošle godine su Katalonci u finalu u Rimu na Olimpijskom stadionu svladali Manchester United sa 2:0.

Barcelona će ove sezone u polufinalu igrati protiv Intera, a za dolazak u Madrid borit će se još Bayern i Lyon.

- Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo na najbolji mogući način organizirali finalnu utakmicu Lige prvaka. Za nas je čast što imamo priliku biti domaćini. Barcelona će se na našem stadionu osjećati kao kod kuće. Naravno, ako se plasira u finale – izjavio je Perez.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.