inonogomet

Perišić igrao cijeli susret kupa, Klasnić na tribini

Foto: 'FABIAN BIMMER'
Perišić igrao cijeli susret kupa, Klasnić na tribini
30.10.2012.
u 22:43
Ivan Perišić odigrao je cijeli susret šesnaestfinala DFB Pokala u kojem je njegova Borussija Dortmund uvjerljivo slavila kod Aalena (1:4).
Pogledaj originalni članak

Golove su postigli Hummels, Schmelzer, Gotze i Schieber.

Ivan Klasnić s tribine je gledao kako njegov Mainz prolazi dalje u istom natjecanju, Aueu su zabili Ivanshitz i Malli za 2:0.

U susretu Ruskog kupa Rostov našeg Stipe Pletikose je nakon produžetaka slavio protiv moskovskog Spartaka (0:0, 1:0).

Dodajmo kako su se u Francuskom kupu u četvrtfinale plasirali St.Ettiene koji je slavio kod Sochauxa (3:0), Troyes koji je izbacio Monaco (2:1) te Rennes koji je izbacio Arles (1:0).

Prvenstveni susret odigrali su Palermo i Milan (2:2). Golove su postigli za domaći Palermo Miccoli i Brienza, a za goste Montolivo i El Shaaeawy.

Vratara pogodili kovanicom

Barcelona je pogocima Ville, Inieste i Fabregasa s 3:0 svladala Alaves u šesnaestini finala španjolskog kupa. U drugom dijelu utakmice domaći navijači kovanicom su pogodili Barcelonina vratara Pinta, no srećom bez težih posljedica.

U drugoj utakmici Valencia je slavila kod Llagostera 2:0. Monaco je, bez Danijela Subašića, izgubio u osmini finala francuskog Liga kupa od Troyesa (1:2).

Marin Tomasov igrao je zadnjih 20 minuta u 3:0 pobjedi Münchena 1860 nad četvrtoligašem Berlinerom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.