ne igra u borussiji

Perišić: Klopp ima nešto protiv mene, tražit ću razgovor s njime

Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
Perišić: Klopp ima nešto protiv mene, tražit ću razgovor s njime
13.11.2012.
u 20:30
Ivan Perišić na okupljanje je stigao razočaran statusom u klubu
Pogledaj originalni članak

– Osjećam da nemam podršku trenera Kloppa. Kao da ima nešto protiv mene. On je trenutačno najjači njemački trener, svi mu se klanjaju zbog svega što je napravio s Borussijom – rekao je Ivan na okupljanju.

Nije službeno tražio odlazak iz kluba, ali...

– Tražit ću da me primi na razgovor, da vidim u čemu je problem. Pa u nekoliko je utakmica na poziciju krila postavio bočnog igrača prije mene – dodao je Perišić.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Topgen
Topgen
21:26 13.11.2012.

"Protiv" tebe ima fantasticnu ekipu koja je savrseno uigrana i koja pobjedjuje. Bio bi lud da nesto mijenja. Ivane , ti polako , radi i budi strpljiv , doci ce i tvojih pet minuta. Mlad si.