VELIKO POJAČANJE ENGLEZA

Perišić oduševio sve u Spursima: On je svjetska klasa i ključni igrač

Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Perišić oduševio sve u Spursima: On je svjetska klasa i ključni igrač
25.07.2022.
u 10:15
Conte je uoči početka nove sezone zazivao nova pojačanja, stigli su Perišić te brazilski napadač Richarlison iz Evertona.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ovog ljeta je potpisao za engleski Tottenham i okrenuo novo poglavlje u bogatoj i uspješnoj karijeri. 33-godišnji Vatreni je nakon dugo godina u milanskom Interu kao slobodan igrač potpisao za klub iz sjevernog Londona i stigao kod bivšeg trenera Antonija Contea. 

Perišić će biti idealno riješenje za lijevu stranu momčadi u sklopu Conteovog 3-5-2 sustava, navijači su vrlo uzbuđeni i očekuju dobre rezultate u Ligi prvaka. John Wenham, dobro upućeni izvor iz Tottenhama, oduševljen je kvalitetama našeg reprezentativca.

- Ivan Perišić je svjetska klasa i mogao bi biti novi ključni igrač u novoj sezoni - smatra Wenham.

Hrvat je premijerni nastup za Tottenham imao nedavno protiv Rangersa na Ibroxu, iako je igrao samo pola sata, već je prikupio simpatije. 

- Tottenham ga je doveo na početku transfer roka i to kao slobodnog igrača, pa ostavlja dojam kako je njegov transfer malo prošao ispod radara javnosti. Ali, smatram kako se radi o igraču svjetske klase koji popunjava poziciju na kojoj je Tottenham bio najslabiji - smatra insajder Spursa. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SN
Samo naprijed
10:49 28.07.2022.

Sjediš na klupi dok pišeš takve glu… po… sti.

PO
pocrn
14:17 25.07.2022.

…..i onda klupa !, kao po nekom nepisanom pravilu….