HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Perišića se povezivalo s Hajdukom, no on bi mogao iznenaditi izborom kluba

Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Foto: Matthew Childs/REUTERS
Premier League - Tottenham Hotspur v AFC Bournemouth
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Bursa: Zlatko Dalić i Ivan Perišić na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice s Turskom
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Bursa: Zlatko Dalić i Ivan Perišić na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice s Turskom
24.06.2023.
u 10:43
Slavni turski klub Fener potvrdio je dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tamošnji mediji tvrde da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sve se više spominje u kontekstu odlaska iz Tottenhama za koji je ugovorno vezan i za sljedeću sezonu. Ponude mu stižu sa svih strana, iz Italije, Saudijske Arabije, spominje se tu i Hajduk, a sada i Fenerbahçe.

Slavni turski klub potvrdio je dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tamošnji mediji tvrde da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka.

Što se Džeke tiče, on je za Fenerbahçe potpisao kao slobodan igrač po isteku ugovora s Interom. Legendarni 38-godišnji golgeter je, prema pisanju turskih medija, potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerom koji mu jamči godišnju plaću od 4,2 milijuna eura. S bonusima, mogao bi prebaciti tu zaradu i do 15 milijuna eura za dvije sezone u Turskoj.

ANALIZA MOMČADI

Hajdučke ikone: 'Perišić sigurno razmišlja o povratku na Poljud. Uz pojačanja mogu napasti naslov'

'Tako smo mislili i kada je bila riječ o Marku Livaji ili Nikoli Kaliniću, pa su došli. Nisam siguran da će Perišić doći, no sigurno razmišlja o Hajduku. Mislim da nije imun na tu priču o Hajduku. U karijeri je vjerojatno ostvario sve ono što je želio, još mu samo to ostaje. Druga je stvar koliko je to moguće, tamo ima ugovor od desetak milijuna eura. Ali siguran sam da nije potpuno imun na to' smatra Vejić

Real Madrid potpisao je novi ugovor s veznjakom Danijem Ceballosom. Naime, 26-godišnji španjolski nogometaš potpisao je novi četverogodišnji ugovor koji ga s kraljevskim klubom veže do 30. lipnja 2027. Ceballos je u Real stigao u ljeto 2017. iz seviljskog Betisa u kojem je i započeo nogometnu karijeru. Za Real je u četiri sezone sakupio 120 nastupa i sudjelovao u osvajanju 11 trofeja.

Neymar je pak spreman napustiti PSG iako ga ugovor za francuske prvake veže još dvije godine. Priznao je da sanja povratak u Brazil.

– Sanjam o tome da ponovno igram za Santos. Nadam se da će se to jednog dana dogoditi. U nogometu je sve moguće – rekao je Neymar.

Robert Lewandowski još je jedan u nizu nogometaša koji je dobio ponudu iz Saudijske Arabije i to navodno tešku 150 milijuna eura po sezoni. U svojoj prvoj sezoni u Barceloni osvojio naslov španjolskog prvaka i titulu najboljeg strijelca La Lige pa je ovu ponudu odbio bez razmišljanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.