INTER

Perković: Kukec je moje ugodno otkriće

17.11.2008.
u 19:33
Pogledaj originalni članak

Borimir Perković uživa kao nikad. Otkako je sjeo na Interovu klupu, na tri gostovanja osvojio je čak sedam bodova. Izgubio je samo od Dinama u Zaprešiću.

– Eh, da se ta utakmica igrala kasnije i da smo imali Sivonjića, tko zna kako bi završilo! – rekao je nasmijani Borimir.

Jedan od njegovih odličnih poteza na nedjeljnoj utakmici sa Sesvećanima bilo je stavljanje Davora Kukeca na bok umjesto ozlijeđenog Krznara.

– To je bilo moje iznenađenje za suparničkog trenera. I Kukec me ugodno iznenadio – rekao je Perković.

Zaprešićani su u prvenstvu poznati po efikasnosti, ali i po velikom broju žutih kartona. Zbog njih protiv Cibalije sljedeće nedjelje neće moći igrati Kamerunac Yankep i Mario Gregurović, i te kako važni igrači u Perkovićevoj momčadi. Yankep se pokazao kao sjajni defenzivni vezni igrač koji je osvojio dosta lopti i prekinuo puno akcija protiv Rijeke i Sesvećana. Gregurović je pak u najboljoj formi od veznih igrača.

– Vidjet ćemo hoće li se do nedjeljne utakmice oporaviti Krznar i Šarić. U tom bi slučaju u veznoj liniji igrali Kukec i Šarić. Imamo dovoljno vremena da uigramo jedanaestoricu koja će istrčati protiv Cibalije – istaknuo je Perković.

Dvije vrijedne pobjede u gostima trebale bi u nedjelju na zaprešićki stadion privući barem tisuću gledatelja više.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr