Dijamantna liga

Perković pobijedila u bacanju diska, Blanka druga u skoku u vis, Šimić treća

Foto: DPA/Pixsell
Perković pobijedila u bacanju diska, Blanka druga u skoku u vis, Šimić treća
11.06.2014.
u 21:57
Trećim mjestom Ana Šimić je ponovno preuzela vodstvo u visu s pet bodova, ispred Ane Čičerove koja ima četiri
Pogledaj originalni članak

Sjajan dan hrvatskih atletičarki na mitingu Dijamante lige u Oslu. Tri nastupa, tri postolja. Sandra Perković je očekivano bila prva u bacanju diska, Blanka Vlašić bila je druga, a Ana Šimić treća u visu.

Sandra Perković pobijedila je sa hicem 67,17 metara. Nije nadmašila rekord mitinga kojeg drži Bugarka Cvetanka Hristova iz 1986. godine - 69,78 metara. Druga je bila Amerikanka Gia Smallwood-Lewis (65,77) a treća Kubanka Denia Caballero (64,89) Nakon tri mitinga Sandra uvjerljivo vodi sa 12 bodova ispred Lewis-Smallwood koja ima tek tri boda.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Pravu dramu gledali smo u ženskom visu. Ana Šimić je do visine 1,98 metara jedina sve preskočila iz prvog pokušaja. Na toj visini ostale su još samo povratnica Blanka Vlašić i Ruskinja Marija Kučina koje su 1,95 metara preskočile iz trećeg pokušaja. Ana Čičerova otpala je na 1,90 metara. Onda su 1,98 preskočile Kučina (iz drugog pokušaja) i Blanka Vlašić (iz trećeg). Na visini 2,01 metra obje su triput rušile, ali je pobjeda pripala Ruskinji zbog manjeg broja pokušaja na 1,98 metara. Trećim mjestom Ana Šimić je ponovno preuzela vodstvo u visu s pet bodova, ispred Ane Čičerove koja ima četiri.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.