STIGLO POLICIJSKO IZVJEŠĆE

Pešića čeka rigorozna kazna zbog 1,65 promila alkohola u krvi

Foto: Anton Ficko
Pešića čeka rigorozna kazna zbog 1,65 promila alkohola u krvi
25.03.2010.
u 15:48
U očekivanju Barcelone koja gostuje u Areni u subotu (18 sati, HTV 2)u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Rukometnom klubu Croatia osiguranje dočekali su policijsko izvješće o prometnoj nesreći koju je skrivio Ivan Pešić.
Pogledaj originalni članak

Mladom vrataru je pritom izmjereno 1,65 promila alkohola u krvi pa ga očekuje i rigorozna klupska novčana kazna zbog ponašanja neprimjerenog profesionalnom sportašu. Pešić zbog ozljede zadobijene u sudaru još nije spreman i neće konkurirati za subotnju utakmicu, a upitan je zbog ozljeda nastup Gyule Gala i Denisa Špoljarića.

- Primarna je zadaća primiti manje pogodaka negoli ih je primljeno na utakmicama sa Ciudad Realom i Hamburgom te na posljednjim ligaškim susretima, a ne smijemo ni upasti u zamku Barcinih kontri i polukontri. Testovi su pokazali da je momčad pretrenirana i umorna, dečkima su noge teške pa ih moramo osvježiti - izvijestio je Nenad Kljaić, koji je sa Vladimirom Jelčićem i Vladom Šolom momčad preuzeo u ponedjeljak.

Arena će u subotu opet biti puna, igrači žive za nastup u takvom ugođaju.

- Publika će sigurno biti naš osmi igrač i mi joj želimo podariti pobjedu zauzvrat. Način Barcelonine igre nam odgovara, možemo probiti njihovu 6-0 obranu - ponudio je optimizam Jakov Gojun.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.