STAO ČUDESAN NIZ

Petkoviću i Dinamu ovo se nikad do sada nije dogodilo

Foto: Peter Cziborra/REUTERS
Champions League - Group E - Chelsea v Dinamo Zagreb
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka
02.11.2022.
u 23:46
Bruno Petković, otkad je došao u Dinamo 2018. godine, bio je strijelac u 53 utakmice, a Dinamo u njima nijednom nije poražen!  Sve do večeras.
Pogledaj originalni članak

Čudo se nije dogodilo te su se nogometaši Dinama, porazom u Londonu od Chelseaja 1:2 u 6. kolu skupine E Lige prvaka, oprostili od ovosezonskih nastupa u Europi.

Dinamo je mogao biti treći na ljestvici i nastaviti s igranjem u Europskoj ligi jedino uz pobjedu kod Chelseaja te pobjedu Milana protiv RB Salzburga. Ovaj potonji uvjet se dogodio, Milan je doma pobijedio austrijskog prvaka 4:0, ali Dinamo nije kreirao čudo na kišnom Stamford Bridgeu te se oprostio od Europe.

A osim pobjede, Chelsea je večeras prekinuo i jedan niz Petkovića i Dinama koji traje više od četiri godine. Bruno Petković jedan je od rijetkih napadača koji nikada u karijeri nije postigao hat-trick, ali zato je u četiri navrata otkad je u Dinamu postigao po dva pogotka. 

Zanimljivost je ovo: Bruno Petković, otkad je došao u Dinamo 2018. godine, bio je strijelac u 53 utakmice, a Dinamo u njima nijednom nije poražen! 

Sve do večeras. Petković je zabio prvi gol na utakmici, za vodstvo 1:0 Dinama. No, Chelsea je okrenuo utakmicu i tako prekinuo čudesan niz napadača Dinama. 

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.