BILD

Petrić kvari Bayernovu rođendansku proslavu?

Foto: Reuters
Petrić kvari Bayernovu rođendansku proslavu?
26.02.2010.
u 09:12
Bavarski nogometni gigant Bayern München u nedjeljnom će bundesligaškom susretu 23. kola protiv HSV-a proslaviti 110. rođendan kluba.
Pogledaj originalni članak

"To je rođendanska proslava koju bi mogao pokvariti hrvatski napadač Mladen Petrić", piše tiražni njemački dnevnik Bild, aludirajući da je upravo Petrić donio HSV-u pobjedu u prvom ovosezonskom međusobnom srazu igranom 26. rujna prošle godine na HSH Nordbank Areni (1-0).

Bayern je trenutačno nanizao 16 uzastopnih utakmica bez poraza (u svim natjecanjima), ali Bild piše da je i uoči prvog susreta Bayern imao seriju od pet pobjeda, koju je prekinuo Petrić.

- Mladen je jako opasan igrač. U svih 90 minuta sposoban je zabiti gol koji će odlučiti utakmicu. Moramo jako dobro paziti na njega – rekao je hrvatski napadač u redovima Bayerna Ivica Olić o svom reprezentativnom kolegi, kojem bi velika smetnja nastupu u nedjelju mogao biti udarac u gležanj zadobiven u uzvratu 1/16 finala Europa lige protiv PSV-a zbog kojeg je prijevremeno (u 77. minuti) napustio travnjak.

Sudar Bayerna i HSV-a ogled je drugoplasirane i četvrtoplasirane momčadi prvenstvene ljestvice koje razdvaja devet bodova. Zanimljivo je da je Bayern protiv Hamburžana bez pobjede u posljednje četiri utakmice igrane u Münchenu. U tom je periodu HSV upisao dvije pobjede, dok je dva puta rezultat bio neodlučen. Zadnji je put Bayern pobijedio HSV pred svojim navijačima 2005. godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.