pauzira dva do tri tjedna

Petrić: Možda nisam trebao trenirati

Foto: AFP
Petrić: Možda nisam trebao trenirati
16.04.2010.
u 12:56
- Ovo je jedna od najglupljih ozljeda koju sam ikada imao - kaže Mladen Petrić, koji će zbog napuknuća mišića u području aduktora morati pauzirati dva do tri tjedna.
Pogledaj originalni članak

Velik je to udarac na ambicije HSV-a koje očekuje polufinale Europa lige protiv Fulhama. Riječ je o susretu nogometnog natjecanja koji prethodi finalu na Nordbank Areni, domu hamburških nogometaša koji taj finale željno iščekuju.

Petrić je ove sezone postigao šest golova u Bundesligi (u 23 utakmice), pet golova u Europa ligi (u 10 utakmica), kao i dva u DFB Pokalu (u dvije utakmice). Problema s preponama ima već neko vrijeme, istu je ozljedu osjećao u utakmici protiv Standarda (pobjeda 3-1, dva njegova gola) i Bochuma (pobjeda 2-1).

- Možda nisam niti trebao trenirati. Jako sam razočaran, jer gorak je okus izbivati u ovako važnom dijelu sezone - dodaje hrvatski nogometni reprezentativac.

Od konstatacije njemačkih novinara da je Petrića na treningu forsirao ozlijeđenog, u Bildu se branio trener momčadi Bruno Labbadia:

- U srijedu smo imali tri problema: Ruuda van Nistelrooya, Jorisa Mathijsena i Mladena Petrića. Van Nistelrooy mi je prišao i rekao da nije spreman, pa smo odlučili da ne ide na travnjak. Ostala dvojica sama su rekla da i dalje osjećaju probleme, ali i izrazila želju za treningom na terenu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
14:30 16.04.2010.

Pa jasno da ne treba više trenirati nego pre svega obezbedite prvi red na sofi kraj TV ekrana za vrijeme World Cupa da onako nespreman pogleda one spremne i najbolje..

UV
uviknaprid
15:19 16.04.2010.

e moj Janeze, pa jeli tebe nije vise ta ruka zabolila pisat toliko budalastine. Pa nama je svjetsko prvenstvo svaki tjedan. Pa jeli ti citas novine? Svaki tjedan se prica dobro o nasim nogometasima. A kada sam ja nesto citao o tvojim? Mozes lupat po nama koliko god zelis. Ali brzo ce doci taj dan di ce te se vratit sa prvim avionom natrag u vasu 20kvadratnih kilometara od drzave.

VA
Valderama
18:43 16.04.2010.

@ EU@Janez Hey prijatelju... Javi se opet kad se SLO bude redovito kvalificarala za velike turnire. Kad osvojite 3. misto na SP, kad konacno stignete u TopTen svita...To ce biti...cekaj...NIKADA!!!!!!!!! HEHE Slatka moja mala SUPERPUSSY