domaćin europske lige

Petrić: U Hamburgu sam kao kod kuće

Foto: Reuters
Petrić: U Hamburgu sam kao kod kuće
10.05.2010.
u 18:45
U kratkom videointervjuu za službenu stranicu Europske nogometne federacije (Uefa) napadač HSV-a Mladen Petrić rekao je nekoliko riječi o gradu domaćinu finala Europske lige.
Pogledaj originalni članak

U tom finalu Petrićev HSV neće igrati, iako je bio vrlo blizu. Kao i prošle godine, dogurao je do polufinala, u kojem je, nakon 0:0 na Nordbank Areni protiv Fulhama u prvom susretu, u uzvratu u Londonu poveo sa 1:0 spektakularnim Petrićevim pogotkom iz slobodnog udarca s više od 25 metara. No, domaćin je u samo sedam minuta nastavka s dva pogotka izborio preokret i plasman u finale u kojem će u srijedu, 12. svibnja igrati protiv madridskog Atletica.

Petrić je usprkos silnom razočaranju što neće igrati finale na svom stadionu, za Uefa.com pronašao vremena odgovoriti na nekoliko pitanja o gradu koji će ugostiti finaliste.

- Volim Hamburg zato što je to prekrasan grad. Ovdje imam najbolje moguće uvjete za rad i osjećam se vrlo ugodno - kaže Petrić.

Vaš omiljeni restoran?

- To je restoran Raven.

Zašto volite Hamburg Arenu?

- Zato što uvijek imamo odličnu atmosferu na tom stadionu. Za mene, to je jedan od najljepših stadiona na svijetu.

Što vam se najviše sviđa u Hamburgu?

- To što je grad okružen s mnogo vode, a to ima posebnu draž.

Koja je najbolje čuvana tajna u Hamburgu?

- To vam ne mogu reći, to je tajna - uz osmijeh je zaključio hrvatski nogometni reprezentativac, koji je ove sezone, računajući i kvalifikacije, zabio 10 golova u Europskoj  ligi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
JanezPiranski
19:37 10.05.2010.

Petrić: U Hamburgu sam kao kod kuće kod svojih u Švajcarskoj..

Avatar poljicanin
poljicanin
00:55 11.05.2010.

Janezu,seri u svojoj kuci a ne ovdje