PAO - OLYMPIAKOS 2:1

Petrić zabio kao u najboljim danima i donio pobjedu Panathinaikosu u vrućem derbiju

Foto: Reuters/PIXSELL
Mladen Petrić
22.02.2015.
u 21:18
U 78. minuti Petrić bježi obrani, oslobađa si prostor za udarac i sjajno zabija za 2:0. Gosti su tek uspjeli do kraja smanjiti
Pogledaj originalni članak

Panathinaikos je slavio 2:1 protiv Olympiakosa u derbiju grčkog prvenstva, a gol za domaćina dao je i naš Mladen Petrić, no ni to nije uspjelo zasjeniti nerede prije, za vrijeme, ali i poslije utakmice.

Ipak, neredi neka se ostave nekim drugim rubrikama, osim pogotka Petrića su svih 90 minuta igrali i Danijel Pranjić te Gordon Schildenfeld za domaćina.

I pobjeda nije lako stigla, ove je sezone Olympiakos puno opasniji, bolji, a i prvi je na ljestvici. Srećom za PAO, kod 0:0 je Berg promašio zicer svih zicera, u 48. je Durmaz pucao tik pored gola, a onda se minutu kasnije sve preokrenulo i Masuaku zabija autogol.

To je otvorilo prostor za bijeg, a iskoristio je to u 78. minuti Petrić te sjajno gađao, onako kako pamtimo u njegovim najboljim nogometnim danima. Bio mu je to sedmi pogodak u sezoni.

Do kraja su gosti smanjili, ali doslovno u posljednjim sekundama jer odmah nakon Dominguezova gola sudac je svirao kraj, a teren su zasule rakete, baklje i gostujuću momčad s terena je ispratila interventna policija.

>> Petrić strijelac za PAO! Strinić asistirao za pobjedu, a Jajalo debitirao

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GL
GLADIATOR
07:46 23.02.2015.

Bravo majstore, neka pate klošari i njihovi drugovi delije..., živio PAO !!!!!