Međunarodni nogomet

Petriću zvižduci, Modrić i Kranjčar u udarnoj postavi protiv Kalinića

Foto: Reuters
Petriću zvižduci, Modrić i Kranjčar u udarnoj postavi protiv Kalinića
12.11.2010.
u 23:15
Mladen Petrić sinoć je bio nemoćan u Dortmundu. Njegov HSV izgubio je 0:2, a našeg su reprezentativca njegovi bivši fanovi nagradili zviždukom kod svakog kontakta s loptom.
Pogledaj originalni članak

Borussia već jedanaest kola kola ne zna za poraz, a sada imaju 31 bod, sedam više od drugoplasiranog Mainza. U punom pogonu ovaj vikend bit će većina hrvatskih nogometaša u Bundesligi. Ivan Rakitić ordinirati će veznim redom Schalkea dok će glavnu napadačku snagu Wolfsburga činiti Edin Džeko i Mario Mandžukić.

Na utakmici u Kölnu također će snage sučeliti tri hrvatska igrača. Kod domaćina na vratima će biti Miro Varvodić, a u veznom redu Mato Jajalo, a glavna opasnost bit će im napadač Kaiserslauterna Srđan Lakić. Prema napisima u engleskim medijima priliku da zaigraju zajedno od prve minute u Tottenhamu dobit će Luka Modrić i Niko Kranjčar. Na White Hart Lane dolazi Blackburn čiji napad će predvoditi Nikola Kalinić.

 

Uvertira velikom milanskom derbiju danas će u Italiji biti sraz Juventusa i Rome u Torinu. Rimljani u Torino stižu na krilima pobjede protiv Lazija, a pobjeda bi ih sigurno gurnula među četiri najbolje momčadi na Apeninskom poluotoku.

Od protivnika hrvatskih klubova u Europskoj ligi zanimljivo će biti u Grčkoj gdje PAOK dočekuje AEK. Ted Terry, otac engleskog reprezentativca Johna pretučen je usred Londona, a kako engleski mediji izvještavaju, huligani su nosili šalove Tottenhama.

 

Ted Terry dovezen je u bolnicu bez svijesti, s nekoliko ozljeda na glavi.

 

Jose Mourinho, trener madridskog Reala, kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog vrijeđanja suca na kup utakmici protiv Murcije. Portugalac je sucu rekao: “Idi kvragu” zbog čega je isključen u 37. minuti.

 

- Ta utakmica protiv Murcije bila je tako laka za suđenje i zbog toga se neću ispričati zbog svog ponašanja - kazao je Mourinho.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
06:58 13.11.2010.

Kad mu ide onda je Petric naj,kad neide onda je luzer.... heb.takve navijace,pa nije samo Petric HSV... Koje budale su to ...

MR
mrdalo
16:40 13.11.2010.

A ja novinara,pa Köln igra s Mönchengladbachom ,a Kaiserslautern igra kuci protiv Stuttgarta xD