EAMON DUNPHY:

'Pijanka je kriva za ispadanje Bayerna, igrači nisu bili pravi nakon tog incidenta'

Foto: Reuters (Ilustracija)
'Pijanka je kriva za ispadanje Bayerna, igrači nisu bili pravi nakon tog incidenta'
02.05.2014.
u 20:59
- Igrači i Guardiola su u noćnom klubu ostali do jutra, a iznijeli su oko 7 ujutro. Bili su pijani, a nakon tog incidenta nisu bili pravi - rekao je Dunphy.
Pogledaj originalni članak

Irski novinar Eamon Dunphy tvrdi kako je za ispadanja Bayerna od Reala u polufinalu Lige prvaka (ukupno 5:0 za 'kraljevski klub') kriva pijanka Bavaraca nakon osiguravanja naslova u Bundesligi.

Dunphy tvrdi da je iz svojih izvora saznao kako su Pepa Guardiolu te večeri navodno iz kluba iznijeli pijanog te kako su nakon toga igrači promijenili sliku o svom treneru.

- Nakon osvajanja Bundeslige, igrači i stručni stožer s Guardiolom na čelu su otišli u noćni klub. Ostali su tamo do jutra, a iznijeli su oko 7 ujutro. Bili su pijani, a nakon tog incidenta nisu bili pravi - rekao je Dunphy, koji smatra kako je upravo ta pijanka razlog pada forme Bavaraca.

>> Guardiola: Ništa neću mijenjati, moja je sudbina u Bayernovim rukama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DR
draxy
08:18 03.05.2014.

Sada se mogu raditi razne analize i svatko će vjerojatno ponuditi dokaze za svoja stajališta.Po meni je temeljni razlog gubitak agresivnosti u igri od lani koja se očitovala u brzom dolasku pred gol suparnika .Danas imamo Bayern koji poput Barcelone ima posjed lopte i umara protivnika ali umjesto Messija ima sebičnog Robenna.To nije problem u Bundesligi jer su protivnici slabiji ali u Europi jest.Već protiv nikad slabijeg Manchastera u Engleskoj spasila ih je sreča i ulazak Mandžukića da bi i u Munchenu Englezi poveli a Mandžo ponovo spašavao stvar.Protiv Reala to jednostavno nije išlo i Bayern je imao posjed lopte a Real postizao golove i stvarao prigode.Mislim da to nema veze sa nedostatkom autoriteta trenera nego sa njegovim krivim postavljanjem taktike za utakmicu.

KA
karambita
18:05 04.05.2014.

Vucko, ti si pobrkao loncice. Bayern je pijancio nakon nedostiznih bodova u prvenstvu, a to nema veze sa Realom

VU
vucko
09:07 03.05.2014.

Ner mogu vjerovati da bi Guardiola dozvolio da se pred jednu takovu vaznu utakmicu ide zabavljati i pijanceviti do jutarnjih sati.Prema saznanjima koje imam ,sam trener je naredio da se svi igraci okupe dan prije utakmice u odredjenom hotelu gdje su sproveli mirnu noc i da odmoreni i bez stresa izadju na teren. Vise sumnjam da je Guardiola izabrao losu taktiku i naredio beskompromisni napad na vrata Reala.75 % lopte imao je Bajern u nogama,znaci Tika Taka je funkcionirala ,ali obrana od 7 - 8 igraca Reala nije dozvolila da se lopta uputi na gol Reala. U I.poluvremenu Mandjo je dobio samo jednu priliku da primi kakovu takovu loptu u Realovom sesnestercu. Zbog toga ga ne mozemo kitizirati .Ribari i Roben nisu bili pravi na svojim pozicijama ,bilo je tu prilicno sebicnosti kad su bili u posjedu lopte.Nogomet je timski sport i taj kao da je bio zaboravljen ! Pogrijesna taktika trenera .Bilo je cudno za gledati kako je trener primio rezultat 4 : 0 i cestitao Andjelottiju i hladno se nasmijao !