pobvale

Pilić: Novak je čudo, stiže na vrh

Foto: 'STR-3725/HaloPix/Pixsell'
Pilić: Novak je čudo, stiže na vrh
05.04.2011.
u 16:35
Nikola Pilić, bivši savjetnik Davis Cupa Srbije, koji je nakon osvajanja "salatare" prošle sezone i otiša s te pozicije, i dalje se divi Novaku Đokoviću.
Pogledaj originalni članak

- Napravio je nešto što je izuzetno teško. Titula u Münchenu je potvrda onoga što je napravio u Indian Walesu. Nadalu nije lako izgubiti međ od velikog rivala, a osvojiti Australian Open, Indian Wales i Miami, pa to je sjajno. To je uspjelo samo nekolici tenisača u posljednjih 50 godina. Novak je tenisko čudo - izjavio je Bilić za srpski Blic.

A onda je prognozirao novog tenisača broj 1.

- Razlika je sve manja, polako se topi. Na Wimbeldonu i US Openu bit će borba. Novak nikad nije bio prvom mjestu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
peugeot
00:39 06.04.2011.

Nikola Pilic veliki gospodin, gospodin \"par excelence\"! Od glave do pete... Procitajte na sajtu \"Slobodne Dalmacije\" u rubrici tenis tekst od Ante Tomica \"Kome na Firulama smeta Nikola Pilic\"? Naime, neki maloumni nacionalista krisom je skinuo sa zida u prostorijama splitskog teniskog kluba na Firulama (osnovanog 1951) Pilicevu sliku koja je na zidu bila okacena zajedno sa ostalim proslavljenim splitskim teniskim musketirima: Franulovicem, Ivanisevicem i Ancicem. Sto se, pak, tice \"Jokera\" ako ga zdravlje i sreca posluze trebao bi biti prvi teniser ATP-a nakon njujorskog GS-a...

MI
miran
08:22 06.04.2011.

Da li je moguce!?!? ... Pa ovaj tekst nema niti jednu jedinu rijec napisanu kako treba. \"Titula u Münchenu, Bilic, ... samo da spomenem neke. Je li covjek pijan, nepismen ili sto?