UNATOČ DEBAKLU

Pirlo nakon otkaza iznenadio izjavom: 'Da sve ponovim, ništa ne bih mijenjao'

Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Pirlo nakon otkaza iznenadio izjavom: 'Da sve ponovim, ništa ne bih mijenjao'
28.05.2021.
u 15:15
Za Juventus je četvrta pozicija u prvenstvu i ispadanje u osmini finala Lige prvaka od Porta svakako ogroman neuspjeh. Ne i za Pirla.
Pogledaj originalni članak

Andrea Pirlo smijenjen je u Juventusu, s njim i Igor Tudor, ali talijanska nogometna legenda ne smatra da je podbacio kao trener.

- Moja prva sezona u ulozi trenera je gotova. Bila je to i komplicirana i čudesna sezona u isto vrijeme. Kada me je Juventus kontaktirao, nisam razmišljao o rizicima iako su bili prilično očiti. Prevladalo je poštovanje prema ovom klubu, ali i moja želja da vodim klub na najvišoj razini - izjavio je i dodao:

- Da se mogu vratiti u prošlost, isto bih napravio unatoč svim preprekama s kojima sam se suočio i unatoč teškoj situaciji zbog koje nisam mogao slijediti svoj stil igre. Međutim, ostvario sam postavljene ciljeve. Ovo je avantura koja je završila na način koji nisam očekivao.

Osvojio je domaći Kup i Superkup, ispao u osmini finala Lige prvaka od Porta, uz mnogo sreće došao do četvrtog mjesta u prvenstvu i prilike za Ligu prvaka iduće sezone... Podosta čudno da kad bi sve ponovio, ništa ne bi mijenjao.

Na klupi Stare dame naslijedit će ga Massimiliano Allegri.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.