DEMANTIRALI MARCU

'Pišu se gluposti, Bale nije došao ozlijeđen u Real'

Foto: Twitter/Gareth Bale
'Pišu se gluposti, Bale nije došao ozlijeđen u Real'
13.10.2013.
u 12:49
- Da je bilo problema Real bi zaustavio transfer. Neodgovorno i glupo od Marce je objaviti takvu priču. Razgovarao sam s novinarom i rekao mu da je to potpuna glupost, a oni su to objavili - rekao je Baleov agent.
Pogledaj originalni članak

Agent Garetha Balea demantirao je natpise sportskog dnevnika Marce da je najskupljem nogometašu svijeta otkrivena diskus hernija još kod potpisivanja ugovora za Real Madrid zbog čega ne igra redovito.

- Da je bilo problema Real bi zaustavio transfer. Neodgovorno i glupo od Marce je objaviti takvu priču. Razgovarao sam s novinarom i rekao mu da je to potpuna glupost, a oni su to svejedno objavili - rekao je Jonathan Barnett.

Barnett kaže da je Bale bio jako ljut kad je vidio što o njemu pišu.

- Gareth ima samo manju ozljedu bedrenog mišića. Vjerojatno će biti spreman nakon što završe utakmice reprezentacija - kaže agent.

>> \'Bale mora izaći iz Ronaldove sjene, a Modrić mu mora pomoći\'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.