Zoran Mamić

Pjaca blizu odlaska iz Dinama, zato je kapetan bio Sigali

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven Belupo - Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
04.06.2015., Zagreb - U hotelu Westin odrzana dodjela nogometnog Oscara 2015. Marko Pjaca. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
28.07.2014., Zagreb - Nogometas GNK Dinamo Marko Pjaca. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven Belupo - Dinamo
06.05.2016.
u 21:23
– Boli me glava nakon 3:0 pobjede jer nismo bili dobri, pobijedili smo samo zbog individualne kvalitete – kazao je Zoran Mamić
Pogledaj originalni članak

Dinamo je pobjednički prošao i kroz Koprivnicu, s 3:0 uzeo je nova tri boda u utakmici koja je počela slavljenički. Slaven Belupo darivao je plave cvijećem, kapetan Sigali dobio ga je za osvojeni naslov prvaka, a Marko Pjaca za 21. rođendan. 

Lijepo od domaćina, ali nam nije jasno zašto je Sigali bio kapetan prije Pjace? OK, Argentinac je odličan dečko, karakteran igrač, dobro igra, ali zašto Pjaca nije bio kapetan, nikako nam nije jasno.

– Odlučio sam se za Sigalija, stariji je, ima kontinuitet, a Marko koji je u fantastičnoj formi i dijete je Dinama, vjerojatno će uskoro s obzirom na formu i potražnju stanih klubova teško ostati s nama koliko god mi to željeli. Nemojte ovo protumačiti kao da smo ga već prodali, ali teško ćemo ga zadržati. Zato je Sigali dobio vrpcu jer će biti s nama ne samo sljedeće sezone, već i duže – objasnio je Zoran Mamić svoju odluku.

Mladog vratara Adriana Šempera nismo puno mogli vidjeti jer nije imao težeg posla, a priliku su dobili mladi Knežević, Benković, kasnije i Soldo, Gojak i Božić, a i Slaven je bio s izmiješanim sastavom.

– Bez obzira na 3:0 pobjedu, boli me glava, a to znači da nije bilo dobro. Nisam zadovoljan igrom, i nema veze što je bilo igrača koji su dosad malo ili nikako igrali, to nije izgovor za manjak agresivnosti, borbe za drugu loptu – kazao je Zoran Mamić.

Vjerojatno su igrači obje momčadi imali u glavi utakmicu finala kupa koju će igrati u Osijeku u utorak.

– Možda su moji igrači mislili da će nakon osvajanja naslova prvaka ovo biti lagana utakmica. U Osijeku će u svakom slučaju biti drukčije, Slaven će biti konkretniji i opasniji, a mi moramo biti znatno bolji, ovdje smo pobijedili zbog individualne kvalitete, ali kao momčad nismo bili dobri – dodao je Zoki, a drukčijem susretu u Osijeku nada se i trener Slavena Belupa Željko Kopić.

– Dinamo je pokazao kvalitetu i moć, Mamić sigurno ne želi da mu se sad momčad uspava pred finale. Pokušao sam stabilizirati momčad za ovaj susret baš zbog kupa. Ali, mi se ne borimo često za trofeje i teško je ne misliti na taj utorak.

Napomenimo da je na utakmici bio i Zdravko Mamić, i teško se probio kroz gledatelje, u Koprivnici ga očito vole jer se morao fotografirati s dobrim dijelom gledatelja.

>>Pjaca pogotkom proslavio rođendan u uvertiri za kup

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PA
pappmisi
23:08 06.05.2016.

Za Pjacu cemo dobiti minimum 18 mil. E.

Avatar germanikus
germanikus
22:59 06.05.2016.

EUJanez ..hihihihihihih..ma ne ..to znači da je Modrić Skomini poželio na hrvatskom dobro jutro i da nema više Arbitraže!Hihihihihihihihihih

SO
sonce
03:58 07.05.2016.

Skomina je hrvat , roditelji su mu iz Sokolovca, Slavonija, Hrvarska. Žive u Kopru.