MODRI SE ZAHUKTALI

Plavima i dalje zanimljiv Sylvestr te Mario Budimir

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Plavima i dalje zanimljiv Sylvestr te Mario Budimir
28.08.2010.
u 13:45
Vahid Halilhodžić dobio je prvo pojačanje, dovođenjem Portugalca Tonela riješio je problem središnjeg braniča, sad će mu biti lakše i na lijevom boku jer Cufre se može pomaknuti.
Pogledaj originalni članak

No, plavi još nisu gotovi s prijelaznim rokom.

– Radimo na pojačanjima da budemo što kvalitetniji – kaže Halilhodžić kojemu treba i napadač.

U Maksimiru je viđen i automobil iz Slovačke, Salata je sad upitan jer je stoper kupljen, ali Sylvestr je perspektivni napadač s kojim se pregovaralo i koji bi mogao doći iako ne može igrati u Europskoj ligi zbog nastupa za Slovan. Spominje se i Mario Budimir iz grčkog Ergothelisa za kojeg se zanima i AEK, suparnik Hajduka u Europskoj ligi.

No, kako su u Maksimiru "sakrili" Portugalca koji se nigdje nijednom nije spomenuo, moguće je da u rukavu imaju još skrivenih aduta.

Još su četiri dana do kraja prijelaznog roka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

BO
boky
14:45 28.08.2010.

Nemogu vjerovati da ovakvi novinari rade u sportskoj redakciji večernjeg lista....Sylvestr IMA pravo nastupa za dinamo u euroligi.

JE
JEREMIJA
14:40 28.08.2010.

hmmm...ovo već djeluje na seriju Lud, zbunjen, normalan...tko je tu tko??? piše...ako ga kupe, Sylvestr nema pravo nastupa u Euroligi..kak nema??? Ako nastupi u 4 pretkolu,a njegov klub NE prođe dalje (Slovan nije prošao) onda ima pravo nastupa...tak je neki dan objasnio mislim Vrbanović

TO
toothworm
15:28 28.08.2010.

napokon su kupili nešto dobro...valjda?