STIGLI RUSI Na zagrebački aerodrom sletio je avion s igračima ruskog Spartaka koji u četvrtak igra susret Uefina kupa s Dinamom

Pletikosa u Zagrebu: Nismo još odabrali taktiku

26.11.2008.
u 13:21
Pogledaj originalni članak

Nakon samo dva sata leta ruski nogometaši sletjeli su u Zagreb. Bez ikakvog znaka umora Moskovljani na Plesu nisu bili raspoloženi za druženje s hrvatskim novinarima, a jedino je hrvatski vratar Stipe Pletikosa odgovorio na nekoliko pitanja.

- Vjerujem da nema favorita u susretu s Dinamom. Na večerašnjem ćemo sastanku dogovoriti taktiku jer nam trener još uvijek nije pripoćio hoćemo li napasti ili se braniti - dao je Pletikosa svoj komentar na Dinamov "povijesni susret".

Prema ruskom stavu, na maksimirskom travnjaku će se sastati dvije momčadi s mnogo problema. Zasebnih problema, koje Stipe nije htio previše analizirati.
- Nama je Uefin kup zadnja šansa za spas sezone nakon što smo završili osmi u ruskom prvenstvu i zbog toga u Zagrebu ne smijemo izgubiti. Pratio sam promjene u Dinamu, ali imamo mi i dovoljno vlastitih problema da bismo se bavili Dinamovima - odlučan je hrvatski reprezentativac.

Uz loše rezultate, moskovska momčad muku muči i s ozljedama. Tako u Zagrebu neće biti ruskog reprezentativca Bistrova, kao i najboljeg strijelca kluba Brazilca Vellitona koji drži tu titulu iako nije zaigrao od svibnja. Nešto su manje vrijedni izostanci veznog igrača Mozarta i napadača Dzube.

Svako drugo ime na popisu Spartakovih igrača je stranac. Na kraju sezone se spominje čistka u svlačionici, pogotovo stranaca, kako Pletikosa gleda na to?
- Uopće se ne bojim za svoj status, koji je supersiguran - bez imalo premišljanja rekao je Pletikosa i za kraj pozvao sve Zagrepčane da dođu u četvrtak na maksimirski stadion i pogledaju susret.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr