samirova cura trudna pa je častio dečke

Pljušte kazne u Maksimiru: Kazne i po 10.000 €!

Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
'29.09.2010., zracna luka Zagreb, Zagreb - Dinamovi igraci odlaze na utakmicu u Grcku protiv Paoka. Sammir i Igor Biscan. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
'29.09.2010., zracna luka Zagreb, Zagreb - Dinamovi igraci odlaze na utakmicu u Grcku protiv Paoka.Leandro Cufre i Luis Ibanez Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Zoran Grizelj/Vecernji list'
'14.01.2009.,Medjugorje,BiH - NK Dinamo Zagreb na pripremama u Medjugorju.Callelo Photo Zoran Grizelj/Vecernji list'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
'20.11.2010., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Nogometna utakmica 16. kola prve HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Dinamo.Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
23.11.2010.
u 19:31
Iskusni Leandro Cufré i Adrian Calello prošli su bez novčane kazne za izgubljenu noć
Pogledaj originalni članak

Modri coach Vahid Halihodžić odredio je kazne igracima zbog pijančevanja. Tako su Sammir i Morales kaznjeni s 10 tisuća eura, Ibanez s 5, a opemene su dobili Cufre i Callelo, budući su im to prvi prekršaji.

Dakle, kazna je to Moralesu i Sammiru kakva je nedavno odrezana Anti Rukavini nakon udaranja bespomoćnoga Ademija.

Kako doznajemo od neposrednih svjedoka Vahina burnoga obraćanja prijestupnicima u svlačionici, Dinamov trener toliko se uzrujao da je gotovo ostao bez glasa te su mu neki igrač priskočili s čašom vode.

Halilhodžić je šokiran činjenicom da svakih desetak dana njegov "hram", Dinamovu svlačionicu, potresaju ovakvi skandali, dok on živi i uvjerenju da igrači bespogovorno slijede njegovu doktrinu: trening-kuća-trening.

- Događa se to u svakom klubu na svjetu, ali treba to sasjeći u startu, da vide da se to ne radi tako. Pokajali su se i vraćaju se već protiv Rijeke. Nisu imali dosad većih prekršaja - veli modri coach.

Poniženje pred igračima


Najnoviji skandal neizbježno nameće pitanje odnosa Dinamovih igrača prema svome treneru. Ako čak i Cufré, profesionalac premazan svim mastima, izabere ovakav način provoda, riskirajući da trener o tome sazna, onda to govori koliko poštuje neposrednoga šefa.

Da postoji normalan, zdrav odnos s trenerom, onda bi se Cufré povjerio Vahi i zamolio ga da dopusti njegovu društvu večernji izlazak nakon utakmice u kojoj je momčad pobijedila sa 6:0. Na žalost, jaz će se sada samo produbiti, jer Halilhodžić je brutalno izbacio Cufréa iz svlačionice i ponizio ga pred svim igračima.

Posebna je priča Sammir, nedvojbeno genijalan nogometaš, ali i neizlječivi partijaner, sve dok ima zaštitnika Mamića. Brazilac je zlatna koka jer igra u životnoj formi i nema šanse da ga se Halilhodžić odrekne u ključnim utakmicama sezone. I Vahi je jasno da bi njegov projekt bez Sammira bio na staklenim nogama.

No, iako je Sammir već stotinu puta prekršio "kućni red" dočekujući praskozorja polijevajući se pjenušcem, ovaj put imao je poseban povod. Naime, njegova djevojka, prelijepa Brazilka Yasmin Chemin, više je od mjesec dana trudna te je Sammir u povodu toga odlučio počastiti suigrače.

Novac od plaćenih kazni ići će u fond igrača, a oni će odlučiti što će s time.

- Najveći problem u engleskom nogometu je alkohol, imate to i ovdje. Dečki su mladi, zgodni, rade naporno, misle da sve mogu. Malo ih ponese - dodao je Vaha.

Calellova djevojka otišla

Veza Sammira i Yasmine imala je uspona i padova, no sada već mjesecima funkcionira savršeno. Sammir je ludo zaljubljen i stalno s travnjaka šalje poljupce prema loži u kojoj sjedi njegova zaručnica.

U čašu je, ali od tuge, zaronio i Adrian Calello, čija se djevojka Mikaela vraća u Argentinu.

Usput rečeno, Halilhodžić je prije tri dana odbio još jednu unosnu klupsku ponudu, od čak tri milijuna dolara godišnje. Ne zanima ga ništa osim Dinama.

Kada će tako početi razmišljati i njegovi igrači?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
19:54 23.11.2010.

Dobro ih je oplahnuti po džepu , to će najbolje kužiti a Cufrea je Mamić izgleda malo poštedio jer je odmah pristao na 50% manju lovu početkom sezone kad su se nekima kresali ugovori . To je u vezi kazni a drugo je odakle čuvenom ljubitelju Dinama (i posebno Mamića)Dasoviću toliko informacija o djevojkama nogometaša ? Dasoviću je bilo nevjerovatno \"važno\" ubaciti u članak te podatke o njihovim curama !? Neka si napiše nešto o svom dečku kad se već bavi takvom vrstom \"novinarskog istraživanja\" ! Kad su on i njegovi istomišljenici Flak , Junaci i Maršić pisali o curama nogometaša Hajduka ?

Avatar Dina
Dina
20:00 23.11.2010.

Bravo, treba ih sve opaliti po dzepu, a pogotovo Argentince, a Pedra Moralesa mi ne dirajte!

DA
daska69
21:52 23.11.2010.

ja kuzim tu spiku