ATP Doha

Pobjeda Mektića i Pavića na startu

Foto: PIXSELL
Pobjeda Mektića i Pavića na startu
15.02.2022.
u 23:41
Prvi nositelji turnira slavili su 6-3, 7-5 premda su i brže mogli okončati ovaj meč. U prvom setu Mektić i Pavić su jedini break napravili kod 2-1.
Pogledaj originalni članak

Najbolji svjetski par, hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić, startali su pobjedom na ATP turniru u Dohi. U prvom kolu svladali su Izraelca Jonathana Erlicha i Južnoafrikanca Llyoda Harrisa.

Prvi nositelji turnira slavili su 6-3, 7-5 premda su i brže mogli okončati ovaj meč. U prvom setu Mektić i Pavić su jedini break napravili kod 2-1.

Prednost breaka imali su i u drugom setu, ali su potom izgubili početni udarac kod 4-3. No, ipak se nije otišlo u neizvjesnost tie-breaka već su hrvatski tenisači došli do novog breaka kod 5-5, a potom i odservirali za startnu pobjedu na turniru.

U drugom kolu Mektić i Pavić će igrati protiv američko-nizozemske kombinacije Mackenzie McDonald i Botic van den Zandschulp koji su sa 6-3, 6-2 svladali domaćeg tenisača Alharrasija i Ukrajinca Marčenka.

ATP Doha, parovi (1. kolo):

Nikola Mektić, Mate Pavić (Hrv/1) - Jonathan Erlich, Llyod Harris (Izr,JAR) 6-3, 7-5

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.