PRO TOUR

Pobjede Gaćine i Kovača u Sloveniji

Foto: Goran Stanzl
Pobjede Gaćine i Kovača u Sloveniji
21.01.2010.
u 17:02
U četvrtak je počeo glavni turnir stolnoteniskog Pro Toura u Velenju, a većina naših predstavnika već se prvog dana oprostila od slovenskog izdanja.
Pogledaj originalni članak

Ipak, bilo je i onih koji su bili uspješni. Tako je Andrej Gaćina još jednom potvrdio svoju kvalitetu, te je bez problema svladao Mađara Paszyja (4-1) i plasirao se u drugo kolo u kojem će danas (četvrtak) u 19.15 igrati protiv Rusa Smirnova.

Ronal Ređep, koji je preko Michala Obesla izborio plasman u glavni turnir, susret prvog kola će igrati danas u 17.00 sati.

Odličan je bio Borna Kovač, koji je u konkurenciji U21, u prvom kolu glavnog turnira pobjedio Michala Obesla (4-2), te će u petak igrati protiv Burgisa. Luka Fučec je pak izgubio od Kosibe (4-1).

Što se tiče stolnotenisačica, i Tamara Boroš, i Cornelia Vaida, i Mirela Đurak zapele su već u prvom kolu. Od Tamare je sa 4-1 bila bolja Korejka Kang Mi Soon. Vaida je izgubila od Zhu Fang, dok je Mirela Đurak poražena od 20. igračice svijeta, Li Jiao (4-0).

Mirela je također izgubila i u prvom kolu U21 turira u kojem je od nje bila bolja Galonja. U konurenciji U21 također su u 1. kolu poražene Mirna Tomić od Molnar (4-3) i Ida Jazbec od Grzybowske (4-1).

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.