ZŠU Kutina

Pobunili su se da će u 2010. dobiti premalo novca

Foto: Patrik Macek
Pobunili su se da će u 2010. dobiti premalo novca
05.05.2010.
u 13:33
Kutinski sportski klubovi i udruge u 2010. godini trebali bi iz gradskog proračuna dobiti 1,2 milijuna kuna. No, kako to ni izdaleka nije dovoljno, klubovi su se na skupštini Zajednice športskih udruga grada Kutine pobunili.
Pogledaj originalni članak

Predstavnici pojedinih nogometnih klubova, Damir Bartolić, Drago Šparavac i Ivan Smuk, istaknuli su da bi nogometni klubovi trebali dobiti više novca.

Najveći dio tog finacijskog kolača dobit će rukometni prvoligaš Moslavina (360.000 kuna), dok je za NK Moslavina, koji se natječe u Drugoj ligi, predviđeno 160.000. Kutinske škole rukometa i nogometa trebale bi dobiti po 50.000 kuna. Ostali klubovi dobit će, bude li ostvaren plan prihoda, od 1100 kuna (Šahovski klub Moslavina) pa do 42.400 kuna (Rukometni klub Lonia). Zajednica će za razne manifestacije imati na raspolaganju 84.700 kuna.

Na skupštini je bilo riječi i o korištenju sportskog centra u Kutini.

– KK Gojlo plaća korištenje kuglane u sportskom centru iz vlastitih primanja – rekla je tajnica Ljerka Horvat, istaknuvši da je to klub u 2010. stajalo 4500 kn.

– Budući da korisnici sportskog centra ne plaćaju korištenje sadržaja, KK Gojlo će zatražiti povrat novca – kaže predsjednica Katica Dragošević.

Na skupštini je u članstvo Zajednice športskih udruga primljen i Boksački klub Kutina, osnovan prošle godine, koji se već pojavljuje na natjecanjima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.