GOAL DOZNAJE:

Počinju Pranjić i Olić, Kovačić i Kramarić na klupi

Foto: DPA/Pixsell
Počinju Pranjić i Olić, Kovačić i Kramarić na klupi
09.10.2014.
u 23:00
Domagoj Vida tako je očekivano zauzeo mjesto ozlijeđenog Dejana Lovrena, dok je Danijel Pranjić u borbi za lijevi bok "pobijedio" Ivana Strinića.
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač dugo je dvojio, a onda se nakon posljednjeg treninga odlučio za početnu postavu za dvoboj protiv Bugarske. I da, Hrvatska će u Sofiji zaigrati u prilično drugačijoj formaciji, kao što smo to ranije pisali, Niko Kovač će svoju momčad poslati u sastavu 4-3-3!

Danijel Subašić sigurna je vratarska opcija, a kockasta će selekcija imati i dvije obrambene promjene u odnosu na momčad koja je započela ove kvalifikacije i zaigrala protiv Malte. Zadnju liniju činit će četvorka Srna, Vida, Ćorluka i Pranjić.

Domagoj Vida tako je očekivano zauzeo mjesto ozlijeđenog Dejana Lovrena, dok je Danijel Pranjić u borbi za lijevi bok "pobijedio" Ivana Strinića. Zanimljivo, izbornik je nedavno posebno nahvalio baš desnu stranu u redovima bugarske reprezentacije, a onda kvalitetnijem defanzivcu (Strinić) na tom boku pretpostavio kvalitetnijeg ofenzivca (Pranjić)!?

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ako nas Hrvati podcjenjuju, to je njihov problem

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

PR
provokatorica
23:45 09.10.2014.

E kad pomislih da se Kovač opametio...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:55 09.10.2014.

Shifo bi morao imati mjesto u reprezentaciji! Neka Kovač pogleda ogled sa Turskom u kvalifikacijama!

ST
stric5
01:50 10.10.2014.

....a Kranjčar nije pozvan...a Rakitića gura na zadnjeg veznog....e moj Kovaču.....Niko...