Za i protiv Mamića

Podijeljenost na Maksimiru: Skupina navijača koliko i golova u mreži!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Podijeljenost na Maksimiru: Skupina navijača koliko i golova u mreži!
07.11.2014.
u 11:26
Koliko je to samo podjeljenosti na tribinama, pa jučer je u Maksimiru bilo navijačkih skupina koliko je i Dinamo primio golova, dakle pet
Pogledaj originalni članak

Nema Dinamo igru, ali nema ni navijače. Koliko je to samo podijeljenosti na tribinama, pa jučer je u Maksimiru bilo navijačkih skupina koliko je i Dinamo primio golova, dakle pet. Stotinjak onih protiv Mamića bilo je u gornjem kutu sjeverne tribine i vrijeđalo ga. Na istoj tribini su bili oni koji su za Dinamo navijali. Na zapadu i dobro ispunjenom istoku su uglavnom bili obični gledatelji, a na istočnoj tribini pojavio se i transparent podrške Zdravku Mamiću.

I, peta skupina bila je ona na južnoj tribini, gdje je bila skupina navijača Red Bull Salzburga koja je mirno, 20 minuta nakon utakmice, otišla kući.

>>Mamić ne spominje ostavku: Vjerujem da mogu podići ovu momčad

>>Taravel: Nisu samo stoperi krivi, cijela momčad snosi odgovornost

>>Dinamo još ima realne šanse za prolaz, evo kako može osigurati proljeće!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

GI
gismund
11:56 07.11.2014.

dinamo nema obrane, tj,. ima igrače stoje na obrambenim pozicijama i bez veze trčkaraju. što reći za šimunovića koji je griješio u svakom dodavanju, a kod zadnjeg gola još se zabio u taravela i onemogućio ga u reakciji. šimunović je antitalent za obranu koju igra. što reći za antolića koji svaki korner uporno ubacuje ili na prvu stativu ili ravno u peterac njihovom golmanu u ruke, a uz to je spor i trom kao da im 10 kila viška?!? mene bi bilo sram nakon takve igre reći da sam profesionalni nogometaš!!!!!!!

PA
parasa
11:48 07.11.2014.

Klan Mamić uništio Dinamo. Sramota.

KV
kvatrić
14:22 07.11.2014.

Ovih plaćenih mamićevih sektaša ćemo se riješiti kad i Mamića. Kad im gazda konačno završi u zatvoru otići će i ovi klošari. Ionako njih ne zanima Dinamo već samo novci kojima ih Mamić plaća.