POSLJEDNJA

Podravka novim porazom zaključila sezonu u Ligi prvaka

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Podravka novim porazom zaključila sezonu u Ligi prvaka
21.11.2015.
u 16:12
Njemački Thueringer je pobijedio 29:19
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Podravke Vegete poražene su u dvoboju B skupine Lige prvakinja na gostovanju kod njemačkog Thueringera s 29:19 (13:9), te su Koprivničanke završile natjecanje na posljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom.

Njemački sastav je lako došao do pobjede koja je nakraju iznosila deset zgoditaka razlike. Kod Podravke su najbolji strijelci bili Ekaterina Nemaškalo (5), te Dora Krsnik i Marijeta Vidak s po četiri giola, dok je Nijemice predvodila Eliza Buceschi s osam pogodaka.

Na ljestvici vodi mađarski Rail Cargo s devet bodova, Thueringer i francuski Fleury imaju po pet, a Podravka je zadnja s jednim bodom, osvojenim kod kuće protiv Fleurya.

>> Podravka doživjela novi poraz i ostala na začelju skupine

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BJ
Bjelovar112
16:36 21.11.2015.

koliko igra domaćih cura u Podravki ?