TRAGEDIJA

Poginuo je mladi reprezentativac (21). Usmrtio ga pijani vozač koji je bez dozvole bježao policiji

Foto: Pixabay
Poginuo je mladi reprezentativac (21). Usmrtio ga pijani vozač koji je bez dozvole bježao policiji
07.06.2024.
u 15:10
Timor je trenirao za biciklističku etapu u Češkoj kada ga je pogazio pijani vozač koji je bez vozačke dozvole bježao od policije.
Pogledaj originalni članak

Tragične vijesti stižu nam iz Izraela. Guy Timor, 21-godišnji biciklist, smrtno je stradao nakon što ga je za vrijeme treninga udario automobil. Timor je glasio za jednog od najperspektivnijih mladih biciklističkih talenata i vozio se na biciklu oko 60 kilometara južno od Tel Aviva kada je na njega naletio pijani vozač, prenosi medij The Times of Israel.

– Bio je nevjerojatan sportaš, uvijek s osmijehom. Nije bilo nikoga tko se nije želio voziti s njim. Svaka razvijena zemlja ima biciklističku infrastrukturu. Ali ne i naša zemlja. Ne možemo se zaštititi – rekli su njegovi kolege. 

VEZANI ČLANCI:

Timor, 21-godišnjak, trenirao je za biciklističku etapu u Češkoj kada ga je pogazio pijani vozač koji je bez vozačke dozvole bježao od policije. Policija navodi u priopćenju da je osumnjičeni u 20-im godinama priveden, a početna istraga otkrila je da je već ranije bio uhvaćen u vožnji bez dozvole.

 

 

Trener i njegove kolege iz tima shrvani su ovim događajem i traže od izraelskih vlasti da poboljšaju uvjete za bicikliste u toj državi. Inače, preminuli Timor bio je član izraelske biciklističke reprezentacije.  

Timor je posljednjih godina predstavljao Izrael na europskim i svjetskim prvenstvima. Također, osvojio je srebrnu medalju na izraelskom prvenstvu u biciklizmu  2024., kao i srebrnu medalju na U-23 izraelskom prvenstvu u cestovnom biciklizmu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.