SIMPATIČNO

Pogledajte kako se Mario Mandžukić snašao u božićnom glazbenom spotu

Foto: Youtube/Screenshot
Mario Mandžukić
27.12.2015.
u 22:55
Nije ni čudo što su tako dobre volje kad su se približili na samo tri boda od prvoplasiranog Intera iz Milana.
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić vratio se u golgetersku formu i napokon ga gledamo dobro raspoloženog kao nekad, što potvrđuje simpatičan video pjesme "Zvončići" u izvedbi našeg reprezentativca i suigrača mu u Juventusu.

Nije ni čudo što su tako dobre volje kad su se približili na samo tri boda od prvoplasiranog Intera iz Milana. Još do prije dva mjeseca nisu bili ni u prvih deset, mučili su se i sve je izgledalo tako negativno.

U ovom su trenutku među 16 najboljih u Ligi prvaka, na putu su obrane titule prvaka u Italiji i zato im vjerojatno nije bilo ni najmanje teško snimiti nešto ovako radosno. Iako, naš Mario morao je i ovdje "glumiti mrguda" jer je poznatog po svom čvrstom stavu gdje god došao, no ovaj put kontekst je više nego zabavan.

Uživajte u njihovom uratku.

>> Dejan Lovren se oporavio, s djecom u bolnici pjeva božićne pjesme

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.