Boysi na sjeveru

Pogledajte kako je jučer bilo na Maksimiru

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
BBB-i sa sjevera
27.10.2014.
u 14:13
Srećom, sve je prošlo bez incidenata, a grupa navijača koja je protiv Zdravka Mamića preuzela je sjevernu tribinu od 'mamićevaca'
Pogledaj originalni članak

Dinamo je jučer na Maksimiru pobijedio Osijek sa 5:0, ali gotovo sva pozornost bila je usmjerena na tribine. Naime, susret je proglašen događajem visokog rizika zbog obračuna dviju zaraćenih frakcija BBB-a pa je policije bilo gotovo jednako kao i gledatelja.

No, srećom, sve je prošlo bez incidenata, a grupa navijača koja je protiv Zdravka Mamića preuzela je sjevernu tribinu od 'mamićevaca'. Njih je bilo nekoliko stotina, dok su se navijači bliski upravi kluba, kojih je bilo nekoliko desetaka, prebacili na zapadnu tribinu.

Pogledajte video s jučerašnje utakmice na Maksimiru...

>>Mamić: Ako mi tako pošteni imamo ovakve probleme, ne znam kakva je budućnost države

>>BBB-i se ispred bolnice pomolili za kolege i razišli se kućama

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AN
antivegan
18:44 27.10.2014.

Za jedan grad od milion stanovnika - vise nego PRIMITIVNO

PA
pappmisi
14:24 27.10.2014.

Nekulturna, primitivna Bagra, Van sa stadiona , Bjeste sa Maksimira Huligani, idite na futsal ne zelimo vas na Maksimiru. Pozdrav iz Madjarske.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:27 27.10.2014.

Nema obračuna dviju zaraćenih frakcija BBB-a jer to su sve prvai hrvati slične pameti i balkanske kulture nego postoji samo mala razlika između onih kojima je duša i gazda nogometne svetinje gospon Zdravko kupil besplatno pivo i neki to još nisu dobili.