Slavili 2:1

Pogledajte kako je Olić odveo Wolfsburg u četvrtfinale

Foto: DPA/PIXSELL
Pogledajte kako je Olić odveo Wolfsburg u četvrtfinale
04.12.2013.
u 22:32
Olić je ušao u 61. minuti da bi pred kraj susreta desnom nogom pospremio odbijenu loptu u mrežu za slavlje Wolfsburga.
Pogledaj originalni članak

Ivica Olić pogotkom je odveo Wolfsburg u četvrtfinale njemačkog kupa. Vukovi su svladali drugoligaša Ingolstadt s 2:1 golom hrvatskog napadača u 89. minuti.

Olić je ušao u 61. minuti da bi pred kraj susreta desnom nogom pospremio odbijenu loptu u mrežu za slavlje Wolfsburga. Ivan Perišić je u igru ušao u 45. minuti.

Bayern je s 2:0 slavio na gostovanju kod Augsburga. Golove su postigli Arjen Robben i Thomas Muller, a Mario Mandžukić je igrao čitavu utakmicu.

Leverkusen je s 2:1 slavio kod Freiburga, dok je Eintracht s 4:2 svladao Sandhausen.

Kovačić u prvom sastavu:

Inter je u četvrtom kolu talijanskog kupa s 3:2 svladao Trapani. Mateo Kovačić bio je u početnom sastavu i igrao je do 69. minute. Ostali rezultati:

Atalanta (Livaja 90 minuta, žuti karton) - Sassuolo 2:0, Chievo (M. Pamić 90) - Reggina (Ipša 90) 4:1

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.