Ljubav traje

Pogledajte kako su navijači Seville dočekali Ivana Rakitića

Foto: Screenshot
Pogledajte kako su navijači Seville dočekali Ivana Rakitića
12.04.2015.
u 08:42
Raketa je tri godine proveo u klubu i kao kapetan ga predvodio do naslova u Europskoj ligi, zbog čega je svima njegov odlazak u katalonski klub teško pao.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić sinoć se vratio u Sevillu, grad u kojem je proveo jedne od najljepših trenutaka u karijeri. Igrajući u istoimenom klubu, hrvatski nogometaš stvorio je posebnu vezu s navijačima koji ga obožavaju. Raketa je tri godine proveo u klubu i kao kapetan ga predvodio do naslova u Europskoj ligi, zbog čega je svima njegov odlazak u katalonski klub teško pao.

No, nisu mu to zamjerili, a to se vidjelo i jučer. Ivan je dočekan ovacijama s tribina, a na kraju susreta izgrlili su ga i bivši suigrači. Na licima svih vidjelo se koliko im je Rakitić značio, a navijači su potrčali prema njemu kako bi ga tražili dres. 

Pogledajte kako je to izgledalo...

>>Barcelona vodila 2:0 protiv Seville, ali kući se vraća s bodom

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.