Zanimljiv video

Želite doživjeti atmosferu Camp Noua? Pogledajte Messijev gol iz kuta navijača

Foto: Screenshot
Želite doživjeti atmosferu Camp Noua? Pogledajte Messijev gol iz kuta navijača
07.05.2015.
u 12:33
- Koliko ćemo još puta morati odgovarati na pitanje što se dogodilo? Dogodio se Leo Messi, on je nezaustavljiv, nedodirljiv, rekao je Thierry Henry
Pogledaj originalni članak

Barcelona je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka pobijedila Bayern sa 3:0, a briljirao je Lionel Messi koji je postigao dva pogotka. Prvi puta 'probio' je Manuela Neuera u 77. minuti, a samo tri minute kasnije isti igrač povisio je vodstvo katalonskog kluba.

- Koliko ćemo još puta morati odgovarati na pitanje što se dogodilo? Dogodio se Leo Messi, on je nezaustavljiv, nedodirljiv, rekao je Thierry Henry i osvrnuo se na drugi gol Messija koji je bio prava majstorija.

- Način na koji je Boateng pao je smiješan, ali tako je to. Sam se doveo u takvu situaciju. Messija je jednostavno nemoguće pratiti kad krene u dribling. Što možeš učiniti? Ništa! Možeš samo gledati kako lopta ulazi u gol i Messija kako slavi.

A na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv video. Netko od navijača uspio je snimiti Messijev gol iz svoga kuta. Pogledajte video, uživajte u majstoriji i doživite barem djelić atmosfere s Camp Noua koji je uživao u ovoj čaroliji...

>>Messijev pogodak ostavio je bez daha, pogledajte ga!

>>Rakitić: Hvala Bogu da imamo Messija, u svijetu ne postoji nitko poput njega

 

Online from Camp Nou #Messi is God #Barca #Barcelona #Münich

A video posted by Alexey (@alexey085) on

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
Mikulici
13:53 07.05.2015.

Messi je apsolutni kralj!!!