Odlična koreografija

Pogledajte najveću zastavu ikad viđenu na nogometnim stadionima

Foto: Screenshot youtube
Pogledajte najveću zastavu ikad viđenu na nogometnim stadionima
05.04.2013.
u 16:29
Zastava se prostirala preko čak tri tribine, široka je 600 metara, a visoka 50 metara
Pogledaj originalni članak

Navijači urugvajskog Nacionala napravili su fantastičnu koreografiju na utakmici Cope Libertadores protiv Toulece i oduševili svijet. Zastava se prostirala preko čak tri tribine, široka je 600 metara, a visoka 50 metara. Izrada zastave trajala je više od godinu dana, a više od pet tisuća navijača sudjelovalo je u financiranju.

Ovim je srušen svjetski rekord u veličini zastave na nogometnim tribinama. Prethodni rekord držali su navijači Penarola sa zastavom dugačkom 310 i širokom 48 metara. Ovaj podvig navijača Nacionala mogao bi dugo ostati rekordan.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.