Srdačna dobrodošlica

Pogledajte neobičan video kojim je Trabzon pozdravio Oršića: Kuha i poslužuje tradicionalno jelo

Foto: Screenshot twitter
Pogledajte neobičan video kojim je Trabzon pozdravio Oršića: Kuha i poslužuje tradicionalno jelo
01.07.2023.
u 00:16
U Engleskoj se Mislav Oršić nije dobro snašao, a premda je klub njegov transfer zamislio kao priliku da se popravi rezultat, ipak su ispali iz prve lige. Bivši hrvatski reprezentativac sada će s starim i novim trenerom Nenadom Bjelicom pokušati osvojiti tursku ligu
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac i donedavni član Southamptona, Mislav Oršić, postao je novi igrač Trabzonspora kojeg vodi hrvatski trener Nenad Bjelica. Bjelica ga je doveo i u Dinamo u kojem je svojom igrom dospio do kockastoga dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

U Engleskoj se Oršić nije dobro snašao, a premda je klub njegov transfer zamislio kao priliku da se popravi rezultat, ipak su ispali iz prve engleske lige, dok će Oršić svoju priliku tražiti na turskim travnjacima u društvu svog starog trenera. Engleski klub dobio je četiri milijuna eura odštete, no više od toga za sada nije poznato.

Trabzonspor je u petak putem službenih kanala pozdravio hrvatskog igrača objavom videa u kojem priprema tradicionalno jelo pa ga servira na stol i navijačima čestita Bajram.

VEZANI ČLANCI:

Navijači su ga osobito srdačno dočekali. ''Hvala vam puno na toploj dobrodošlici. Jako sam sretan što sam ovdje. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu. S Nenadom Bjelicom sam već radio. On je najviše pridonio mom prelasku u Trabzonspor. Nisam puno razmišljao o gradu u koji dolazim, došao sam igrati nogomet'', rekao je iznenađeni Oršić u četvrtak prilikom dočeka.

VIDEO Druga strana izvođenja jedanaesteraca. Zna se dogoditi da netko kaže: 'Šefe, ja ne bih pucao

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:54 01.07.2023.

Sretno!!