PRIJATELJSKA

Pogledajte povijesni gol Kosova koji je zabio Bunjaku

Foto: Screenshot/YouTube
Kosovo
22.05.2014.
u 10:32
Iako su uvjerljivo izgubili, Kosovari će pamtiti gol Alberta Bunjakua, jer to je njihov prvi povijesni gol u utakmicama pod odobrenjem Fife
Pogledaj originalni članak

Kosovo je u srijedu odigralo drugu prijateljsku utakmicu s odobrenjem Fife, a u Kosovskoj Mitrovici bolja od njih bila je Turska za 6:1.

Za Tursku su zabijali Ozek (2.'), Kisa (34.'), Sahan (49.'), Pektemek (54.', 71.') i Potuk (87.'), dok je za Kosovo strijelac jedinog gola bio Albert Bunjaku u 35. minuti.

Iako su uvjerljivo izgubili, Kosovari će pamtiti ovaj gol, jer to je njihov prvi povijesni gol u utakmicama pod odobrenjem Fife, a vi ga pogledajte ovdje:

 

Inače, prva prijateljska utakmica Kosova završila je bez golova (0:0) protiv Haitija.

>> Turska s rezervama pobijedila Kosovo sa 6:1

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.