VIDEO

Pogledajte sjajnu atmosferu u Osijeku te proslavu velike pobjede Kohorte i bijelo-plavih

Foto: NK Osijek
Pogledajte sjajnu atmosferu u Osijeku te proslavu velike pobjede Kohorte i bijelo-plavih
29.08.2022.
u 14:26
'Naravno da protiv Hajduka to nije lagano, ali osvojili smo važna tri boda za samopouzdanje i vjerujem da je ovo bila prekretnica što se tiče rezultata i naše igre' rekao je trener Bjelica.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Osijeka slavili su protiv Hajduka 2:1 i tako upisali vrlo važnu pobjedu koja im može biti prekretnica sezone. 

Priznao je to i Nenad Bjelica koji se nada kako će atmosfera okolo kluba i u svlačionici sada biti puno bolja. Osječani su furiozno zaključili prvo poluvrijeme s prednosti od 2:0 pogocima Marina Leovca i prvog strijelca prvenstva, Diona Drena Belje. Hajduk je u nastavku smanjio preko Livaje, ali do preokreta ili barem boda, nisu mogli. 

Na tribinama Gradskog vrta vladala je sjajna atmosfera, skupilo se gotovo osam tisuća ljudi, Kohorta i Torcida su svih 90 minuta bodrili svoje momčadi. 

 

 

Nakon posljednjeg zvižduka suca Čuline, igrači i navijači su proslavili veliku pobjedu. Podsjetimo, nedavno su se pojavile trzavice između navijačke skupine i Nenada Bjelice, igrači su također bili 'na tapeti'. Sada je sve pomalo zaboravljeno i ništa nije moglo spriječiti veliko slavlje. 

 

 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.