BILO MU JE VRUĆE

Pogledajte što je Slaven Bilić napravio sucu tijekom utakmice!

Foto: Youtube/Screenshot
Slaven Bilić
17.04.2016.
u 21:01
Kod 0:1 nije znao kamo bi sa sakoom, bilo mu je previše vruće od potrošenih živaca tijekom utakmice, pa ga je postavio na četvrtog suca i izazvao pozitivne reakcije.
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić nije ni šesti put zaredom uspio doći do pobjede, a već četvrti put zaredom u prvenstvu West Ham je remizirao nakon vodstva, što je više nego jasno dovelo našeg bivšeg izbornika do ludila i to je pokazao na više nego simpatičan način.

Kako i ne bi, od toga četiri posljednja remija, čak triput je bilo 2:2, baš kao i sad s Leicesterom. No veći dio utakmice nije se činilo da bi "čekićari" mogli do preokreta kod 0:1.

Ipak, kad je Vardy pocrvenio u 56. minuti, apetiti West Hama su porasli i nakon mnogo pokušaja, domaćin je slomljen u kratkom vremenu. U 84. je s bijele točke zabio Carroll, a u 86. sjajnim udarcem trese mrežu Cresswell. No u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Carroll naivno ulazio tijelom u protivnika i poklanja jedanaesterac Leicesteru. Vrijedan jednog boda.

No to sve se već zna, kroz cijeli dan se podsjećamo na taj susret, u kojem su "lisice" propustile prvu meč loptu. Ono što je sad možda zanimljivije jest odnos Slavena Bilića sa četvrtim sucem.

Kod 0:1 nije znao kamo bi sa sakoom, bilo mu je previše vruće od potrošenih živaca tijekom utakmice, pa ga je postavio na četvrtog suca i izazvao pozitivne reakcije. Jednostavno, Bilić što god učinit odiše pozitivnom energijom i u Engleskoj je voljen. Kao što je bio voljen gdje god da je radio. Samo, nije svugdje bio i jednako cijenjen...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

RT
ribaric.tomislav
21:26 17.04.2016.

bravo hrvatski dentlmenu

VK
vječni krojf
09:47 19.04.2016.

Sada me mnogi moraju razumjeti.Iako Bilica nisam obozavao kada je bio Izbornik,ali mi je sada nekako napredovao,dosta je naucio radeci u tri kluba.Ovo sto Vanja pise da je izazvao pozitivne reakcije ne vjeruje ni on sam.Nista tu nije pozitivno,nego vise nekulturno,onako izaivanje jer taj cetvrti sudac ne moze njemu sluziti kao vjesalica.Tu ima nekakve provokacije ili vracanja nekog duga.Da sam ja bio taj sudac trazio bi da ga se udalji sa klupe jer si nebi dozvolio da netko na mene baca svoj oznojeni kaput.Tako se nekada stavljalo pokrivalo na konje.

DU
Deleted user
10:54 18.04.2016.

Vanja ti si nula od novinara a o Biliću pišete hvalospjeve a čovjeku je 50 godina a još ništa nije osvojio ka trener i di je tu trenerska veličina