SLAVEN BELUPO Kapetan farmaceuta smatra kako Dinamo može do naslova

Poldrugač: Krunin temperament nije smetnja

08.03.2009.
u 14:11
Pogledaj originalni članak

Kapetan Slavena Belupa Dalibor Poldrugač (33) jednu sezonu radio je s Krunom Jurčićem. Iskustva su najbolja, jer Slaven je u sezoni 2007./2008. bio doprvak.

– Kruno je u Slavenu zatekao sjajnu atmosferu, jer smo i prije njegovoga dolaska imali dobre rezultate. Odlično se uklopio, imao je korektan pristup igračima, temeljit je i moderan stručnjak i rezultat nije mogao izostati – kazao je Dalibor Poldrugač.

Kruno je u zimskoj stanci ostao bez Vručine i Radeljića. Bio je to značajan hendikep?

– Da, ali momčad je bila kvalitetna, imao je širok izbor igrača i, ponavljam, odlično ozračje.

Svidjele su vam se Krunine metode?

– Mnogo je razgovarao s igračima, pojedinačno i skupno, studiozno je pristupao svakome suparniku. Temperament? Nikada nije prelazio granicu, a ako je i podviknuo, ja sam to primao kao poticaj. Na mene je Krunina riječ uvijek djelovala pozitivno.

Uspjet će u Dinamu?

– Trebat će mu dosta sreće. Dinamov zaostatak za Hajdukom nije značajan i izgledi su mu dosta dobri. Više od toga ne smijem reći. Ja sam kapetan Slavena, najbolje mogu željeti samo svome klubu – zaključio je kapetan farmaceuta.

U zraku je ipak ostao odgovor na jedno pitanje: zašto je Kruno, kao i Scoria, pobjegao iz Belupa kada je ostvario najveći uspjeh?

Pogledajte na vecernji.hr