TREĆE PRETKOLO

Poljski mediji prije uzvrata Legije s Dinamom puni samopouzdanja: Pročitajte što pišu

Foto: EXPA/PIXSELL
Poljski mediji prije uzvrata Legije s Dinamom puni samopouzdanja: Pročitajte što pišu
10.08.2021.
u 12:29
"Ovaj rezultat ulijeva nadu i samopouzdanje da će poljska momčad na jednakom nivou odigrati i kod kuće i tako doći do četvrte runde"
Pogledaj originalni članak

Dinamo i Legia u Varšavi od 21 sat odlučuju tko će u sljedeće, zadnje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. U njemu pobjednika ovoga sraza čeka bolji iz dvoboja Sheriff - Crvena zvezda koji se igra također večeras u ranijem terminu, u 19 sati. 

Utakmica u Zagrebu je završila remijem 1:1, a iako se dinamovcima taj rezultat baš i ne sviđa, unatoč tome što je pravilo gola u gostima ukinuto pa je i to olakotna okolnost, poljski mediji su puno zadovoljniji.

"Legia stoji sasvim solidno u ovoj sezoni što se tiče Europe. Prošli su tjedan izvukli remi s Dinamom i to u gostujućoj utakmici, iako je Dinamo imao malenu prednost, no naša je momčad eliminirala tehničke vještine Zagrepčana. Ovaj rezultat ulijeva nadu i samopouzdanje da će poljska momčad na jednakom nivou odigrati i kod kuće i tako doći do četvrte runde. 

Remi u prvome dvoboju će prisiliti obje momčadi da igraju otvorenije. Ove sezone se ionako ne broji gol u gostima kao bitniji. Dakle, samo nam igra ulogu pobjeda", napisao je Sport.pl.

VIDEO: Dinamo odlazi u Varšavu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RS
rasta sev
12:37 11.08.2021.

Lako su mediji puni samopouzdanja što je s onima koji će igrati na terenu?