TUKLI SE NAVIJAČI

Poljski navijači izazvali nerede u Sarajevu, 18 osoba ozlijeđeno

Foto: Printscreen Youtube
Poljski navijači izazvali nerede u Sarajevu, 18 osoba ozlijeđeno
14.07.2015.
u 09:22
Poljski navijači su marširali i razbijali sve pred sobom nakon čega je došlo do masovne tučnjave, a pri tome je napravljena i materijalna šteta. Ozlijeđeno je i devet policajaca, no svi su prošli s lakšim ozljedama
Pogledaj originalni članak

Navijači poljskog Lecha iz Poznana sinoć su u Sarajevu izazvali nerede u kojima je ozlijeđeno 18 osoba. Od toga je 11 državljana Bosne i Hercegovine, a sedam Poljaka.

Al Jazeera piše da su navijači poljske momčadi izazvali kaos u glavnom gradu BiH, najviše u naselju Vogošća, na rubu Sarajeva gdje su smješteni, ali i u centru, na Baščaršiji.

Poljski navijači marširali su i razbijali sve pred sobom nakon čega je došlo do masovne tučnjave, a pri tome je napravljena i materijalna šteta. Ozlijeđeno je i devet policajaca, no svi su prošli s lakšim ozljedama.

U tučnjavi je sudjelovalo više desetaka navijača s obje strane, a MUP Kantona Sarajevo angažirao je sve raspoložive policijske snage i specijalce.

- Nitko od navijača iz Poljske nije teže ozlijeđen, ni zadržan, dok su trojica državljana Bosne i Hercegovine - S.E. (31), Z.A. (16) i H.A. (20) – zadržani. Prva dvojica imaju teške ozljede glave i smješteni su na neurokirurgiji, a treći ozlijeđeni ima višestruke kontuzije i zadržan je na promatranju – potvrdila je Muamera Šehić, glasnogovornica Kliničkog centra Sarajevskog sveučilišta.

Inače, Sarajevo i Lech sastaju se večeras u 2. pretkolu Lige prvaka.

>> Trener Lecha označio Leona Benka kao najopasnijeg u Sarajevu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZA
zambezi
09:52 14.07.2015.

poljski razbijači,a ne navijači. Pa di je policija bila da ih malo navija po njima?!

LU
lukateli1
11:23 14.07.2015.

E, Sarajlije, sad se pokazite, pa im je_ite nenu neninu! Policija nek cuva strazu! Sve ih treba pomarisat! kalasnjikovima!

SY
systemzarada
10:51 14.07.2015.

Poštovanje,molim Vas za samo par trenutaka Vašeg vremena jer obećajem da je ovo poruka koja može biti jako bitna za poboljšanje Vašeg novčanog stanja.Riječ je o kladionici i parovima utemeljenim na analizama i jako kvalitetnim informacijama sa kojima raspolažem.Odmah bih želio naglasiti da ne tražim nikakav novac od Vas i da ništa ne možete izgubiti ako mi se javite ,dapače i ako ne ostvarimo suradnju imam neke stvari koje Vam mogu biti od koristi za buduće kladjenje i bit će mi drago ako svojim iskustvom budem mogao pomoći.Obećajem kratkoročnu zaradu od 20-tak tisuća kuna u 2 mjeseca te dugoročno ostvarivanje prihoda od 5-6 tisuća kuna u prosjeku na mjesečnoj bazi igrajući posebnim sistemom kojeg sam izradio.Već sam ranije ostvarivao takve rezultate i to baš u ovom razdoblju koje je najbolje za moj sistem kladjenja a imam i dokaze za ovo što pričam.U analizu uključujem baš sve moguće utjecaje na ishod rezultata,imam i posebne programe za računanje uspješnosti igrača na pojedinim turnirima i podlogama te pratim tenis i košarku doslovce 15-ak sati dnevno te će tako biti i u ovom razdoblju.Kladionica mi omogućava život bez šefova i radnog vremena te ostvarivanje nekih stvari o kojima sam ranije mogao samo sanjati kao što su odlazak na teniski turnir u Wimbledon ili na utakmice NBA lige.Sada imam neke nove planove i ne radim ovo jer sam dobrotvor koji nema pametnijeg posla u životu nego jer mi je potreban dobar glas o mom znanju radi budućih planova a jedini način da dodjem do njega je da pokažem velikom broju ljudi koliko znam i zato se reklamiram.Da ne duljim,ništa ne tražim od Vas,samo se javite na mail pomocfinancije@gmail.com te obećajem da ću promijeniti Vaš život na bolje.