NEZADOVOLJAN KLUBOM

Potres u Torinu! Ponajbolji hrvatski trener raskida ugovor?

Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Potres u Torinu! Ponajbolji hrvatski trener raskida ugovor?
17.09.2022.
u 11:56
Trener koji je oduševio Italiju mogao bi svojevoljno napustiti poznatog prvoligaša ako uprava kluba ne pokaže više ambicija.
Pogledaj originalni članak

Jedan od naboljih hrvatskih trenera Ivan Jurić vrlo lako bi napustiti klupu talijanskog Torina, javlja poznati Tuttosport koji je ovu vijesti smjestio na naslovnicu tiskanog izdanja.

Navodno bivši trener Verone i Genoe opet nije zadovoljan ambicijama kluba, te će siječanjski prijelazni rok biti presudan oko odluke ostaje li kao kormilar torinskih 'bikova'. 

Tijekom ljeta Jurić se opasno posvađao sa sportskim direktorom i čelnim ljudim jer mu je prekipilo voditi momčad bez pravih pojačanja. Dolazak Nikole Vlašića pokazao se kao pun pogodak, navodno su mu spremni ponuditi ugovor do 2027. godine, ali vatreni neće biti dovoljan adut za izlazak u Europu. 

 

 

Predsjednik kluba Urbano Cairo će morati dokazati Juriću da misli stvoriti ozbiljan klub, traži se još jedan napadač jer Sanabria ne zabija dovoljno. Kapetan Andrea Belotti je napustio klub, stigao je novi napadač Pietro Pellegri. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:09 17.09.2022.

Evo ima ti mjesta u Hajduku. ;-)