DANAS S RUSIJOM

Ponajbolji igrač u svađi s izbornikom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ponajbolji igrač u svađi s izbornikom
21.01.2014.
u 08:00
Ponajbolji igrač Dibirov ne slaže se s izbornikom Kuleševom i nema ga u Danskoj, a najveće su zvijezde ruskog rukometa Konstantin Igropulo (Füchse), Sergej Gorbok (Löwen) i Pavel Atman (Metalurg).
Pogledaj originalni članak

Današnji suparnik Hrvatske je Rusija (15.45 sati) koju su naši od šest međusobnih utakmica na europskim prvenstvima pobijedili samo jednom, prije četiri godine u Austriji.

Devedesetih je Rusija bila jedna od najboljih svjetskih reprezentacija. Vladimir Maksimov, legendarni ruski izbornik, imao je sjajnu momčad (Lavrov, Tučkin, Torgovanov, Kokšarov, Pogorelov, Kudinov, Gorpišin). No kada je otišla ta velika generacija, nestalo je i vrhunskog ruskog rukometa. Posljednju veliku medalju Rusi su osvojili na OI 2004. kada su bili treći. Posljednju medalju na EP-u osvojili su u Zagrebu 2000. godine kada su u finalu izgubili od Šveđana.

Danas Maksimova nema ni blizu, ponajbolji igrač Dibirov ne slaže se s izbornikom Kuleševom i nema ga u Danskoj, a najveće su zvijezde ruskog rukometa Konstantin Igropulo (Füchse), Sergej Gorbok (Löwen) i Pavel Atman (Metalurg). Na EP-u su ostvarili samo jednu pobjedu (Srbija) i tri poraza od uglednih Francuske, Poljske i Švedske.

>> Goluža: Moramo što prije zaboraviti poraz od Francuske
>> Bašić: Duvnjak je umoran, Kopljar igrao alibi... a Goluža nije mijenjao

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VE
verakruz
09:02 21.01.2014.

Postavili sliku od Duvnjaka i napisali naslov kakav su napisali:((( ja pomislio da se Goluža i Duvnjak ne slažu... E novinara...

DU
Deleted user
09:14 21.01.2014.

"Vrhunski" naslov ukomponiran s fotografijom,samo se pitam čiji je uhljeb ovaj vrsni novinar ili urednik!

DU
Deleted user
08:51 21.01.2014.

likovali smo kada su poljaci i rusi dogovorili rezultat , i poslali srbe doma , a sada ce i nas isto tak poslati kuci radi vlastite gluposti. treba cervara zamoliti za oprost , i vratiti ga nazad u repku,..